Šivanje zavjesa po mjeri

Naš pristup Vam donosi potpunu uslugu koja uključuje dolazak na lokaciju i izmjeru kako bi osigurali kvalitetu izrade i najbolji finalni proizvod.

Vista design

Mjesto na kojem se spajaju stil, kreativnost i personalizirani pristup

VISTA design tim spoj je kreativne vizije i dugogodišnjeg iskustva u uređenju interijera zavjesama. Veliku važnost pridajemo praćenju trendova i edukacijama o uređenju interijera tkaninama. Naš stručni tim specijaliziran je za zavjese, dekore i karniše po mjeri. Dogovorite izmjeru u Vašem domu / poslovnom prostoru već danas ili nas posjetite u našem izložbenom salonu.

šivanje zavjesa po mjeri - Vista design

Šivanje zavjesa po mjeri

Vista design

Višegodišnje iskustvo u kreiranju dizajna vaših prostora te stotine zadovoljnih klijenata pokazatelj su naše predanosti i jamstvo naše kvalitete. Svaki prostor u kojem radimo ima jedinstven identitet te zaslužuje biti mjesto udobnosti i stila. Zavjese unose emociju i kreiraju atmosferu doma, dok u isto vrijeme štite od sunca i pogleda – bez obzira radi li se o kuhinji, spavaćoj, dnevnoj sobi ili poslovnim prostorima. Nudimo pomno odabrane materijale za različite stilove uređenja i vrste interijera – doma, ureda, apartmana i hotela.

Besplatna izmjera na licu mjesta

Izmjera zavjesa - Vista design

Nemate vremena za obilaženje trgovina? Mi vam pružamo kompletno rješenje. Dolazimo sa uzorcima zavjesa i karniša u Vaš dom ili poslovni prostor.

Besplatna izmjera vrijedi za područje grada Zagreba

Savjet u skladu s vašim stilom uređenja

Nudimo vam stručni savjet u skladu sa stilom uređenja koji želite postići u vašem prostoru. Naši iskusni stručnjaci za uređenje interijera pomoći će vam u odabiru boja, tkanina i dekoracija koji će odgovarati vašem stilu.

/

Šivanje odabranih modela

sivanje-zavjesa-po-mjeri-vista-design-zagreb
Nudimo uslugu šivanja zavjesa po mjeri kako bismo vam pomogli stvoriti savršeno uređen prostor. Precizno krojenje te šivanje osnova su za kvalitetan izgled i “držanje” zavjesa.

Dostava i montaža

sivanje-zavjesa-po-mjeri-dostava-i-montaza-zavjesa

Profesionalna montaža karniša ključna je za postizanje savršeno uređenog prostora. Nudimo vam stručnu uslugu montaže karniša kako bi osigurali kvalitetno postavljanje koje će držati zavjese na odgovarajući način.

Održavanje zavjesa

Naš tim stručnjaka će vam pomoći u profesionalnalnom održavanju zavjesa kako biste osigurali da vaše zavjese ostanu u savršenom stanju tijekom cijele godine. Naš cilj je pružiti vam dugotrajnu uslugu održavanja zavjesa koja će produžiti vijek trajanja vaših zavjesa i osigurati da uvijek izgledaju sjajno.
$

Dogovorite izmjeru

Dogovorite izmjeru u Vašem domu / poslovnom prostoru već danas ili nas posjetite u našem izložbenom salonu.

Godina iskustva

Metara tkanine

Projekata