naša ponuda

Usluge

Svakom se prostoru volimo posebno posvetiti pa prije naručivanja dolazimo na izmjeru, dajemo prijedlog rješenja prema potrebama prostora i savjetujemo Vas pri odabiru materijala zavjesa.

Besplatna izmjera na licu mjesta

Izmjera zavjesa - Vista design

Nemate vremena za obilaženje trgovina? Mi vam pružamo kompletno rješenje. Dolazimo sa uzorcima zavjesa i karniša u Vaš dom ili poslovni prostor.

Besplatna izmjera vrijedi za područje grada Zagreba

Savjet u skladu s vašim stilom uređenja

Nudimo vam stručni savjet u skladu sa stilom uređenja koji želite postići u vašem prostoru. Naši iskusni stručnjaci za uređenje interijera pomoći će vam u odabiru boja, tkanina i dekoracija koji će odgovarati vašem stilu.

/

Šivanje odabranih modela

Nudimo uslugu šivanja zavjesa po mjeri kako bismo vam pomogli stvoriti savršeno uređen prostor. Precizno krojenje te šivanje osnova su za kvalitetan izgled i “držanje” zavjesa.

Dostava i montaža

Profesionalna montaža karniša ključna je za postizanje savršeno uređenog prostora. Nudimo vam stručnu uslugu montaže karniša kako bi osigurali kvalitetno postavljanje koje će držati zavjese na odgovarajući način.

Održavanje zavjesa

Naš tim stručnjaka će vam pomoći u profesionalnalnom održavanju zavjesa kako biste osigurali da vaše zavjese ostanu u savršenom stanju tijekom cijele godine. Naš cilj je pružiti vam dugotrajnu uslugu održavanja zavjesa koja će produžiti vijek trajanja vaših zavjesa i osigurati da uvijek izgledaju sjajno.
$

Dogovorite izmjeru

Dogovorite izmjeru u Vašem domu / poslovnom prostoru već danas ili nas posjetite u našem izložbenom salonu.

Godina iskustva

Metara tkanine

Projekata

Vista design

ponuda zavjesa po mjeri